Доста успешен ще бъде този ден. ошло е време да се

...
Доста успешен ще бъде този ден. ошло е време да се
Коментари Харесай

Доста успешен ще бъде този ден

Доста сполучлив ще бъде този ден. ошло е време да се погрижите за житейските неща. Вижте какво още споделят звездите за началото на седмицата.
Овен
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.
Телец
Дошло е време да се погрижите за житейските неща – да идете за покупки, да подметете пода, да се справите с прането. Накратко, да се заемете с нещата от Вашия лист, отсрочени за последната минута. Навярно ще Ви е мъчно да обхванете всичко, имайки поради Вашата претовареност, само че несъмнено си коства, да положите старания. В края на крайщата колкото по-бързо се справите и приключите, толкоз по-бързо ще се възползвате от насладите на живота.
Близнаци
Трудолюбието Ви е почтено за най-високи похвали, а и Вие чудесно умеете да запазите успокоение дори и в стресови условия. Затова сте си заслужили правото да прекъснете работатата си не за дълго, или да си извършите дребна отмора, и то – тъкмо в този момент. След като настойчиво сте се изкачвали на тази планина, е пристигнало време да спрете и да се полюбувате на пейзажа, който към този момент е останал зад тила Ви. Ще бъдете прелестно учудени от това, какъв брой доста сте съумели да преминете. Не е допустимо да се радвате от сърце на своите триумфи, в случай че от самото начало сте заети от подчинение на нови върхове.
Рак
Днес ще раберете, че някаква страничка в персоналния Ви живот, която никога не е трябвало да се обръща, въпреки всичко се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а по-късно още, и още… Затова не си заслужава да се разстройвате в никакъв случай…
Лъв
През деня може да се сблъскате с неприятности(например домашни), с глупавото въодушевление на колегата си, приятеля или спътника. Ако чувствате неоснователно безпокойствие и имате възприятието, че всички са Ви изоставили, пробвайте да потърсите източника на сходни мисли и чувства в предишното. Повишената енергетика и увереността в личните сили, ще доведат до триумфи в професионалната активност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В сантименталните и фамилни връзки Ви чака триумф. За положително самочувствие проявете сдържаност и нерешителност, а не е зле и да следите за здравето си.
Дева
Ако напоследък сте се усещали като в мъгла, през днешния ден ще получите доста значими вести, които ще хвърлят светлина на Вашето замесване. Облаците се разсейват и на небето още веднъж светва слънце. Ситуацията започа да се прояснява, отчасти заради това, че на собствен ред Вие започате да разбирате, какво желаете да постигнете по-нататък. Поставените цели усъвършенстват ситуацията Ви, и по тази причина ги следвайте. Не обръщайте внимание на песимистите, които сочат опасности или възможни затруднения.
Везни
Днес доста малко ще Ви интересува мнението на Вашия обичан човек за това, какво вършиме, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може единствено да му съчувствате: от негова позиция Вие изобщо и нямате желание да преценявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?
Скорпион
Денят не наподобява доста забавен: той е обвързван с рутинна работа, която е монотонна и не изисква внимание и точност. Постарайте се понякога да вършиме спирания, въпреки и единствено с цел да побърборите с сътрудниците си, или да се поразмърдате малко. Иначе преумората отрицателно ще се отрази и на настроението, ина самочувствието Ви. Не би било зле да се поразходите по магазините, само че не с цел да купите нещо за себе си, а за другари и родственици. Вечерта е допустима среща, която ще стане за Вас един тип изпит за умеенето Ви да се контролирате, и да пазите въпреки и външно успокоение.
Стрелец
Денят е удобен за забавни запознанства с представители на противоположния пол, с планове за продължителни и съществени връзки. Изгледите са, че съвсем всички Ваши инициативи ще се увенчаят с триумф. Задължително е, обаче, и Вие самите да повярвате в триумфа.
Козирог
Занимавате се с работата си по своя умишлен и порядъчен фасон и в този миг Вашата пълнота и прагматичност единствено порастват. Честно казано Вие сте толкоз старателни, че работейки без отмора, елементарно можете да пропуснете опцията за прелестно другарство – несъмнено, в сантиментален смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и плановете, с цел да оцените и хората, които Ви обкръжават.
Водолей
Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, с цел да не се постанова по-късно да се разкайвате за своята приказливост. Дайте си сметка, че каквато и тягост да се случи, постоянно има хора, които са знаели тъкмо какво ще стане. Обсъдете всичко в фамилен кръг, и решението ще пристигна ненадейно бързо.
Риби
Доста сполучлив ще бъде този ден за Рибите. Звездите поучават представителите на знака, да разчитат единствено на своите сили, без да чакат помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкоз по-добре. Финансовото Ви състояние ще се усъвършенства. Междувременно ще получите предстоящи заплащания, а е допустимо и връщане на остарели задължения. Със дилемите в фамилията ще се справите леко и доброволно, а роднинте Ви ще Ви поддържат. Подходящ ден за дейна отмора.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР